Access Consciousness Bars®

 
Tijdens een Access Bars® sessie worden 32 punten op het hoofd zacht aangeraakt. Door deze aanraking wordt het hoofd uitgenodigd de overbodige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies die altijd opgeslagen zijn geweest, los te laten.
 
 
access-2
 
 
Een Access Bars® sessie ruimt dus letterlijk jouw hoofd op. Het hoofd, de geest en het lichaam ontspannen. Er komt weer ruimte en rust in het hoofd. 
Met het runnen van de BARS geef je je lichaam weer de ruimte om zijn/haar zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen!
 • Het kalmeert je gedachten zodat je rust hebt
 • het geeft meer gemak in ieder gebied van je leven
 • je voelt je gelukkiger en hebt weer zin in het leven
 • het verandert ieder gebied van je leven op een gemakkelijke en snelle manier
 • je ontwikkeld betere relaties met anderen en met jezelf
 • het verbetert overvloed in welke situatie dan ook
 • het verbetert je gezondheid
 
Access Consciousness Bars® kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken.
 
Bijvoorbeeld bij o.a.
 • add/adhd
 • bij pijn in het lichaam
 • bij zwangerschapsklachten
 • wanneer je vaak moe bent
 • slecht slaapt
 • hoofdpijn/migraine hebt
 • gestrest bent
 • moeite hebt met keuzes maken
 • te veel nadenkt
 • relaties niet lekker lopen
 • je niet blij bent met jezelf
 • en nog heel veel meer
Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen.
 
Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden.

Velen met angsten en trauma’s vinden eindelijk weer rust en genieten weer van het leven na het ontvangen van Access Bars®

 Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en beter maken. 

 
Tijdens een Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel of stoel. Je hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt.
 
Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen.
Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf.
Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen.
 
 
 

images (1)

 
 
 
Veel gestelde vragen over de Bars®.
 
Iedere Bars® sessie is anders.
De meest gemelde resultaten zijn onder andere: toegenomen innerlijke rust, betere kwaliteit van slaap, men staat soepeler in het leven, Het ‘leven’ gaat allemaal makkelijker.
 
Hoelang blijft het effect van de Bars® merk/voelbaar?
Als je je Bars® eenmaal hebt laten nalopen blijven ze gewoon ‘runnen’ Iedere keer dat je het weer laat doen, wordt het effect intenser. De meest spectaculaire effecten zijn meest gemeld in 3 tot 4 weken nadien.
 
Hoe vaak moet je de Bars® laten ‘doen’ ?
Dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen? Hoe gemakkelijk wil je je leven hebben? Sommige Bars® facilitators vragen zich af waarom ze het niet iedere dag (laten) doen? De meesten willen hun Bars® iedere week minimaal laten doen. In ieder geval als ze zich mopperig of gestrest voelen, of als de ervaringen in hun leven het vragen. Bij shock, schrik, trauma of energetische verschuivingen is het aan te raden je Bars® te laten doen.
 
Wie heeft er baat bij het runnen van de Bars®?
Iedereen die bereid is er stil voor te liggen. Sommigen zullen de waarde van ontspanning niet zien en het een verspilling van tijd vinden maar andere mensen die belangstelling hebben voor verandering en verbetering van hun leven zullen slimmer zijn.
 
Kunnen kinderen en baby’s de Bars® ontvangen?
Kinderen en baby’s hebben er fenomenaal veel baat bij. De Bars® runnen bij kinderen erg snel. Zij kunnen je zelf vertellen wanneer ieder punt voldoende aandacht heeft gehad. Bij babies gaat het nog sneller.
 
Kunnen ouderen en mindervaliden baat hebben bij de Bars®?
Absoluut wel!
 
Kunnen Zwangere vrouwen de Bars® ontvangen?
Absoluut. (Vraag bij twijfel eerst advies aan je arts).
Vrouwen die de Bars® hebben laten doen tijdens de zwangerschap meldden kortere en soepelere bevallingen.
 
Hoe lang duurt een Bars®-sessie?
Meestal 90 – 120 minuten. Het kan variëren. Al is het korter, het is altijd beter dan helemaal niet.
 
Wat zijn de lange-termijn effecten van het laten nalopen van je Bars®?
De meeste mensen die de Bars® hebben laten doen geven aan dat hun leven steeds beter en gemakkelijker verloopt en het gekwetter in hun hoofd is een heel stuk minder!
 
Moet je de Bars® meer dan eens laten doen?  
Jij hoeft helemaal niets. Mensen die de meeste baat hebben van Bars® zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Het is jouw keuze.
 
Hebben de Bars® effect op mentale of psychologische problemen?
Veel mensen met psychologische of mentale problemen hadden de ervaring dat ze ‘per ongeluk’ dus zonder opzet bleken hun medicijnen te vergeten en signaleerden ongelofelijke veranderingen in hun problematiek.
MAAR vanzelfsprekend adviseren wij je met klem je arts te consulteren voordat je stopt met medicijnen.
 
Kunnen de Bars® iets of iemand kwaad doen?
BESLIST niet. De Bars® kunnen ook niet verkeerd gegeven worden! Is er iemand die zijn Bars® niet zou moeten laten doen? Alleen degenen die er geen zin of interesse in hebben.
 
Hoe weet je wat de effecten van het runnen van de Bars® op jou zullen zijn?
Dat weet je niet! Iedere Bars®-sessie is anders en er is geen mogelijkheid om te voorspellen wat er zal gebeuren.
 
Kunnen de Bars® je fysieke klachten genezen?
De Bars® bevorderen bewustzijn, wat dus alles kan veranderen. Sommige fysieke klachten zijn veranderd in één Bars®-sessie inclusief bv. een scoliose hetgeen resulteerde in een lengtewinst van een 1 tot 1½ cm. Veel klachten en pijnen van velerlei aard bleken te verdwijnen.
Veel mensen hebben de Bars® gedaan in combinatie met andere “Tools’ van Access Consciousness® waarmee er ongeneeslijke ziekten zoals kanker, artritis, chronische vermoeidheid, depressie en bi-polair syndroom verdwenen.
 
Hoe weet je hoeveel Bars®-sessies je nodig hebt om iets te genezen?
Wederom, dat weet je niet! De symptomen of ziektes zullen verdwijnen als de persoon en zijn lichaam eraan toe zijn de overwegingen, die de ongewenste fysieke conditie op zijn plaats houden, los te laten. (overwegingen zijn: gedachten, gevoelens,emoties, overtuigingen, beslissingen, oordelen uit welke leven dan ook ).
 
Wanneer zou je je Bars® moeten laten doen?
Wanneer je er maar zin in hebt om je supergoed te voelen! Mensen die de Bars® al langer hebben laten doen, laten het regelmatig doen. Met zo nu en dan een extra sessie als ze een lastige dag hebben of als ze humeurig zijn.
 
Zijn de Bars® als Reiki of Cranio-sacraal werk. Zijn het acupunctuurpunten?
De Bars® mogen misschien lijken op deze punten maar de ligging en de werking ervan is anders. Moet je liggen als je de Bars® ondergaat? Liggen is niet vereist. Het bevordert de ontspanning voor de ontvanger evenals het gemak en comfort voor de gever. Een massagetafel of een luie fauteuil zijn beiden prima als het voor beide partijen maar relaxt is.
 
 
Prijs 70 euro