Energetische Facelift

Is het mogelijk om je jonger te voelen en er zo ook uit te zien, zonder botox-injecties, acupunctuurnaalden of ander “leed” aan je lichaam?

Ja!

We beginnen de behandeling door plaatst te nemen op mijn massagetafel of stoel.

Ik vraag je een kleding stuk te dragen dat niet je gehele hals bedekt. Tijdens de behandeling plaats ik mijn handen op je gelaat, hals en borst. Je kleding kun je gewoon aanhouden en ik dek je comfortabel toe met een zachte deken.

De behandeling is geheel pijnloos en voelt als een heerlijke ontspannen massage.
Ik raak je lichtjes aan en je zult het resultaat bemerken na afloop. Het resultaat werkt nog na in de dagen na de behandeling.

prijs € 50

1439662683

 

Beschrijving.

De Energetische Facelift is een prachtige hands-on behandeling van Access Consciousness® waarmee vastgezette energieën welke te maken hebben met veroudering verdwijnen. Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid.

Door stress, ouderdom en oordelen die wij hebben over onszelf en de oordelen van anderen die wij hebben aangenomen als waarheid vermindert het elastisch vermogen van de huid. Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. Is hier iets aan te doen? JA !!!

De Energetische Facelift zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie. Je zou het dus ook een bodylift kunnen noemen !! Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.

Wat kan je verwachten van de Energetische Facelift? Allereerst verwacht niks en ervaar wat dit met je doet. Wat we terugkrijgen is dat het gezicht meer straalt, tintelt, verfrist, jonger en er zachter uitziet, en een diepe ontspanning.

access_facelift