Wie ben ik

Wilma Bongers

wilma-bonger-crazy-oil-lady

 

Ik ben bij dōTERRA terecht gekomen nadat ik de griep heb gehad, en me na antibiotica en prednison nog steeds verschrikkelijk voelde….. Maar ik wilde niet nog een keer een kuurtje.

Binnen een paar dagen een wereld van verschil.. Waar de prednison en antibiotica, die ik standaard krijg van mijn huisarts omdat ik COPD heb, niks uithaalden kwam door de olieën echt alles los…Een erg leuke bijkomstigheid was, dat de olie die ik op mijn borst smeerde voor de longontsteking, ervoor zorgde dat alle kleine huidwratjes verdwenen en mijn huid er weer supergoed en strak uitzag. Deze olie, Frankinsence, is namelijk ook huidvernieuwend en huidverjongend. 

Ik heb jarenlang een probleem gehad met slapen, zonder zolpidemtartraat deed ik geen oog dicht. Tegenwoordig gebruik ik helemaal niks meer! En slaap als een baby. Neem contact met me op om te horen wat ik nu doe om te slapen.

Ook voor mijn huisdieren, honden, katten en kippen gebruik ik de olie…

Wat ik tegenwoordig ook doe en waar ik enorm veel aan heb, o.a. rust in mijn hoofd, overtuigingen die ik al mijn hele leven heb loslaten etc, zijn de bars. Meer hierover staat op de site.

Voor een behandeling kan je bij mij terecht in Voorburg. Neem hierover contact met me op als je meer wil weten.

Stel je vragen gerust aan me. Ik sta je graag te woord

Wilma