workshop-1425446_960_720

workshops

Crazy oil lady geeft voorlichting en biedt begeleiding met het gebruik van etherische oliën en de aanschaf

 

Elke donderdagavond geef ik workshops in Den Haag. Ook kan er bij jou thuis een informatie middag of avond georganiseerd worden. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Deze voorlichting geven wij in de vorm van workshops en online meetings die GRATIS en vrijblijvend toegankelijk zijn. Tijdens de workshop kun je beslissen of je samen met ons meer wil leren en eventueel begeleid wil worden.

Het is mogelijk tijdens de workshop een bestelling te plaatsen, we geven advies op maat!

doTERRA biedt de mogelijkheid de essentiële oliën met een kortingsaccount te bestellen. Persoonlijke begeleiding is – indien gewenst – in mijn ogen van essentieel belang!

De persoonlijke begeleiding is kosteloos.

De prijslijst van de producten sturen wij je graag per e-mail. Stuur een e-mail naar crazyoillady@hotmail.com, vermeld in het onderwerp “prijslijst” dan ontvang je deze per ommegaande!

Naast het bestellen van losse oliën is het ook mogelijk te starten met een pakket om het meeste voordeel te behalen! De administratiekosten (€ 24,20) komen te vervallen wanneer je voor een pakket kiest.

Wanneer je start met een kit krijg je verder ook nog:

Gratis coaching en begeleiding, toegang tot online vergaderingen meerdere malen per week. Je kunt in je eigen tempo leren hoe je gezonder kunt gaan leven. Er is veel expertise op verschillende gebieden
– Je krijgt toegang tot een eigen online administratiesysteem waar je zelf online producten kunt bestellen

Zodra een bestelling gedaan wordt maken we indien gewenst een afspraak om je persoonlijk te begeleiden bij het gebruik van de essentiële oliën.

De gegevens die wij nodig hebben om jouw bestelling in orde te maken en een kortingsaccount aan te maken zijn:

  • je bestelling
  • voor en achternaam
  • adres
  • postcode en woonplaats
  • geboortedatum
  • telefoonnummer
  • e-mailadres

Zodra wij deze gegevens ontvangen hebben kunnen wij de bestelling voor je in orde maken. Je ontvangt een e-mail met de betaal informatie en nemen wij altijd even contact met je op om een afspraak te plannen om je uitleg te geven hoe je de oliën veilig kunt gebruiken. Wij bieden graag persoonlijke begeleiding gratis aan indien je dat wenst.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken dan horen wij heel graag van jou. Hiervoor kan je ons contactformulier gebruiken, maar je kunt ook telefonisch contact met mij opnemen, mijn telefoonnummer is 0646833703