workshops

Crazy oil lady geeft voorlichting en biedt begeleiding met het gebruik van etherische oliën en de aanschaf

Misschien denk jij wel als je etherische olie hoort aan een brandertje met een waxinelichtje eronder.

Helemaal niet raar. Maar wellicht ga je mij nu wel raar vinden als ik je vertel dat etherische oliën zoveel meer zijn dan een lekker ruikend middeltje.

Wist je dat je met etherische olie bijvoorbeeld heel makkelijk eelt kan verwijderen? Of dat lelijke hoestje kan verzachten? Dat je met etherische olie heel makkelijk in slaap kan vallen en doorslapen? Dat als je in een dip zit de olie je er met gemak uit kan halen?
Wist je dat je etherische olie in kan zetten bij heel veel kwaaltjes en kwalen waar we nu voor naar een paracetamol zouden grijpen?
Dat je hoofdpijn kan verzachten met etherische olie? Of diarree aan kan pakken? Misselijkheid of wagenziekte?

Is dit allemaal helemaal nieuw voor je en wil je er meer over weten, nodig ik je graag uit voor mijn workshop
Dinsdagochtend 10 uur in Mariahoeve Den Haag .

Bestel nu dan je ticket!

https://www.facebook.com/events/154266911907060

Je krijgt in ieder geval een sample mee naar huis naar keuze, we gaan de oliën ruiken proeven en voelen. Kom ook gezellig en leer hoe je jezelf, je familie en je huisdieren gezond kan houden op een natuurlijke manier!

Er zal ook ruimte zijn voor een persoonlijk gesprek en advies. Verder is er een mogelijkheid om voor een klein bedrag om te testen via een scan welke olie jij en je lichaam nodig hebben.

 

Er zal ook ruimte zijn voor een persoonlijk gesprek en advies. Verder is er een mogelijkheid om voor een klein bedrag om te testen via een scan welke olie jij en je lichaam nodig hebben.

Workshop : Introductie etherische oliën
Datum : dinsdag 20 maart. Inloop vanaf 9.30 uur. Start om 10.00 uur
Toegang : € 5 incl drankje en een sample.

 

 

Ook kan er bij jou thuis een informatie middag of avond georganiseerd worden. Als jij meerdere mensen uitnodigt, krijg je van mij een flesje wild orange kado!!

Neem contact met me op voor de mogelijkheden! 

 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken dan horen wij heel graag van jou. Hiervoor kan je ons contactformulier gebruiken, maar je kunt ook telefonisch contact met mij opnemen, mijn telefoonnummer is 0646833703