Samenwerken met mij

Als je nieuw bent in de wereld van de etherische olie, je gebruikt al etherische oliën of je denkt erover na om een bedrijf te starten met etherische olie, dan ben je op de juiste plek!

Etherische oliën zijn echt GEWELDIG, ik ben helemaal gek van de olie en ik weet dat velen van jullie dit ook zijn.
Dus ik probeer een hoop informatie hier te plaatsen om je te helpen de olie in je leven te integreren, zoals jij het zou willen, of het nu door middel van educatie over de olie is of als je erover denkt om zelf een “business” te starten.

Wat je ook kiest, ik ben er om je te begeleiden tijdens deze spannende reis en ik help je de juiste keuzes te maken, zodat je je comfortabel voelt met je oliën en dat je zo kan ontdekken hoe krachtig ze zijn en ook hoe krachtig en sterk jij zelf bent!!

 

MIJN DOTERRA

 

 1. Ga naar mijn doterra
 2. Klik op Join & Save
 3. Klik op de groene knop beneden Join doTERRA
 4. Daarna moet je de Taal kiezen en het land waar je woonachtig bent.
 5. Bij het volgende scherm kiest u wholesale account voor de beste deals.
 6. U krijgt een scherm waar u alvast al uw gegevens invult.
  Bij sponsor ID als daar geen nummer staat dan dit nummer 2922484 invullen zodat men weet dat je via mij bent aangemeld.
 7. Wanneer je alles hebt ingevuld krijg je vervolgens de keuze om een starterskit te kiezen, kies hier uw gewenste kit, indien u geen kit wenst klikt u verder en moet u op het volgende scherm uw lidmaatschap kosten van €20,00 voldoen en 1 keer per jaar een bestelling plaatsen.
  Indien u wel een starterskit kiest vervallen deze lidmaatschapskosten.
 8. Wanneer u uw bestelling/ lidmaatschap hebt voldaan bent u een lid van doterra.
 9. Persoonlijk denk ik dat een enrollment kit de beste keuze is. De beste keuze is grote kit. Je hebt dan alle oliën, producten en diffuser. Daarbij krijg je ruim 300 euro aan productpunten, en extra producten en in totaal 55% korting op alles! Je kan natuurlijk groter of kleiner gaan. Hoe groter je gaat, hoe meer extra’s!
 10. Stel optioneel je Loyal Reward (spaarprogramma) in. Echt even naar kijken, want het gaat je heel veel geld besparen. Je krijgt gratis producten en het product van de maand elke maand. Maar geen zorgen, dit ga ik je later allemaal uitleggen. Maar kijk er wel naar. Ik krijg elke maand 30% van mijn bestelling terug aan product punten, die ik dan weer kan inwisselen.

En dat is het dan.. Hartstikke eenvoudig. Stap voor stap. Als je een account geopend hebt, dan gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Een geweldige reis. Je krijgt ook een mail met sites die je kan bezoeken. Alles om zoveel mogelijk te leren over de olie en de business.

Als je interesse hebt, schrijf je dan gelijk hier in..

 

 

Als je meer informatie wil en je staat nog niet ingeschreven bij doTerra, bel me op +31 646833703
of

Vragen

Is er een minimale afname per maand?
Nee, je bent vrij om te bestellen wat je wil en voor hoeveel je wil..

Geen addertjes onder het gras?
Nee…. ik beloof het je.

Betekend een wholesale account dat ik moet kopen?
Nee absoluut niet. Een wholesale account betekend alleen dat je de zelfde kortingen krijgt als ik krijg.. de allerbeste prijs en de hoogste korting!

Wat als ik geen kit wil aanschaffen?
Geen enkel probleem. Je kan een wholesale account openen door het enrollment pakket aan te klikken en in je winkelmand te doen.

Wat is het Loyalty Rewards Programma?
Dat is de slimste manier om je olie aan te schaffen en zo bestel ik ook de mijne. Waarom? Omdat ik gratis producten erbij krijg en dat ga jij ook krijgen! Het programma is flexibel, je kan het maandelijks bijstellen. Daarbij krijg je ook nog een gratis olie en spulletjes omdat je een loyale klant bent. Ik verdien elke maand ongeveer 100 euro aan gratis producten! Dat kan jij ook.. lekker toch?